De Gazet van Clinge

Ballenactie Jumbo

De Ballenactie zit erop: we hebben 48,50 gratis nieuwe ballen ontvangen!

Langs deze weg willen wij iedereen die heeft meegeholpen bedanken, waaronder natuurlijk ook Jumbo!

Zomeractie Bodyline

Wil jij deze zomermaanden onbeperkt kunnen sporten voor €30 per maand? Lees dan snel verder!

Breaking News!

VV Clinge presenteert de nieuwe trainers van de tweede selectie!

Voetbaljournaal - Club van de week

Afgelopen week zijn we in het zonnetje gezet door het VoetbalJournaal. Gedurende de week hebben ze interviews geplaatst met een paar parels van onze club. Hier zijn we ontzettend blij mee, vandaar dat je de gebundelde artikels hier kunt vinden.

Ontdek

Vertrekt onze eigen Nico Tagliafico?

Peter de Valck wellicht bezig aan laatste seizoen bij derdeklasser Clinge. Lees snel meer.

De grote clubactie

Vrienden, omdat de corona crisis iedereen hard raakt en wij als VV Clinge graag een gezonde club willen blijven, willen we zoveel mogelijk loten voor de 'Grote Club Actie' verkopen. Dus koop alstublieft allen loten.

Loten kun je kopen via deze link: https://clubactie.nl/lot/v.v.clinge/429424

Bedankt voor jullie steun!

Uit de oude doos: Oprichting Clinge zaterdag

Echte voetbalvrienden verenigen zich in zaterdagelftal Clinge

Ga verder met lezen